HR Awards 2017

Για 3η χρονιά η Boussias Communications και το περιοδικό HR Professional, διοργανώνουν τα HR Awards, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις πρωτοβουλίες, τις πρακτικές και τις πολιτικές εκείνες που θέτουν στο επίκεντρο τον ίδιο τον άνθρωπο, μέσα από τις ενέργειες της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Αναζητώντας τα παραδείγματα αριστείας στον τομέα διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, τα HR Awards απευθύνονται σε όλους τους οργανισμούς που συνεχίζουν να καινοτομούν και να επενδύουν στους ανθρώπους τους.

Τελική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων: 22 Σεπτεμβρίου 2017

Τελετή Απονομής των Βραβείων: 1η Νοεμβρίου 2017, InterContinental

Δηλώστε υποψηφιότητα στα HR Awards 2017

Πληροφορίες & υποψηφιότητες: Μαίρη Καλλιφείδα, τηλ.: 210 661 7777 (εσωτ. 115), email: mkalifida@boussias.com

HR Awards 2017 | Download Entry Guidelines

Κατεβάστε τους όρους συμμετοχής και τις κατηγορίες βράβευσης

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Judging Committee

Και φέτος Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής θα είναι ο παγκοσμίου φήμης και ελληνικής καταγωγής Richard Boyatzis, ο οποίος θα ηγηθεί της διαδικασίας αξιολόγησης.

Richard Boyatzis | HR Awards 2017

Ο Richard Boyatzis, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής και της φετινής διοργάνωσης των HR Awards, πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στα γραφεία της Boussias Communications στέλνοντας το δικό του μήνυμα στα στελέχη της ΔΑΔ. Λαμβάνοντας υπόψη τις προηγούμενες διοργανώσεις καθώς επίσης και τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς, προχώρησαμε στη δημιουργία νέων κατηγοριών βράβευσης. Παράλληλα, επανεξέτασαμε τον τρόπο αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων ώστε να ανταποκρίνεται άριστα στη διαδικασία ανάδειξης των καλύτερων HR πρακτικών, της οποίας ο ίδιος θα ηγηθεί! #hragr

Posted by HR Awards on Wednesday, July 19, 2017
Richard E. Boyatzis
Richard E. Boyatzis

Richard E. Boyatzis

Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής

Ένας από τους σημαντικότερους “Management Gurus” στον κόσμο που έχει κερδίσει το κοινό, σε Ελλάδα και εξωτερικό, με τις εμπνευσμένες του παρουσιάσεις και την πολυετή έρευνά του για το ρόλο και την αξία της συναισθηματικής νοημοσύνης στη σύγχρονη επιχείρηση, είναι ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των HR Awards! Ο διακεκριμένος καθηγητής, με ενεργό ρόλο στο συντονισμό του έργου των Μελών της Επιτροπής και με καθολική συμμετοχή στη διαδικασία αξιολόγησης, θα ηγηθεί στην ανάδειξη και επιβράβευση των πρακτικών αριστείας, που θέτουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

HR Awards 2016

Σε εξαιρετικά εορταστική και Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, στο Athenaeum InterContinental, η δεύτερη τελετή απονομής των HR Awards.

Δείτε τις προηγούμενες διοργανώσεις

Χορηγοί

Espilon HR

Η EPSILON HR, μέλος του ομίλου εταιρειών της EPSILON NET, αποτελεί τον πλέον εξειδικευμένο πάροχο ολοκληρωμένων λύσεων Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων. Προσφέρει ένα μοναδικό και ολοκληρωμένο portfolio βραβευμένων πληροφοριακών συστημάτων HR σε συνδυασμό με την ενιαία διαχείριση υποσυστημάτων ωρομέτρησης και Employee Self-Service. Συνολικά, οι εφαρμογές της EPSILON HR και οι υπηρεσίες ενημέρωσης του εργατικού κόμβου της EPSILON NET χρησιμοποιούνται από 4.500 επιχειρήσεις, ενώ περισσότεροι από 1.200.000 εργαζόμενοι αμείβονται μέσα από τις εφαρμογές Payroll & HR. Η πλήρης γκάμα προϊόντων, οι τεχνολογίες αιχμής, η επιστημονική γνώση του εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού και η βραβευμένη εξυπηρέτηση πελατών αναδεικνύουν την EPSILON HR ως τον κορυφαίο πάροχο λύσεων για τα στελέχη των Διευθύνσεων Ανθρώπινου Δυναμικού.

GEP

Η GEP είναι η μεγαλύτερη εταιρία παροχής υπηρεσιών Υγείας και Ασφάλειας εργασίας στην Ελλάδα. Με το πληρέστερο δίκτυο Ιατρών Εργασίας και Τεχνικών Ασφάλειας, με εμπειρία, τεχνογνωσία από όλους τους παραγωγικούς κλάδους και γνώμονα την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, η GEP έχει αναδειχθεί σε πολύτιμο συνεργάτη των ελληνικών επιχειρήσεων.
Στην γκάμα των υπηρεσιών της, εντάσσονται και οι εκπαιδεύσεις από έμπειρους και καταξιωμένους εκπαιδευτές που μεταδίδουν όλη την απαραίτητη γνώση στις Πρώτες Βοήθειες, στην Πυρασφάλεια, στην Ασφάλεια γραφείων, αποθηκών, μηχανημάτων κ.α. χρησιμοποιώντας σύγχρονες συμμετοχικές μεθόδους. Εκπαιδευτική πρωτοπορία της GEP είναι τα e-Learning προγράμματα Υγείας & Ασφάλειας Εργασίας, που δίνουν στους εργαζόμενους τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.
Η εταιρεία καλύπτει με τις υπηρεσίες της περισσότερους από 230.000 εργαζομένους, σε 1.600 επιχειρήσεις όλων των κλάδων, σε 9.500 εγκαταστάσεις πανελλαδικά.
Σημαντικός αναπτυξιακός σταθμός, ήταν η ανάθεση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή του έργου της υλοποίησης των ελέγχων Υγείας & Ασφάλειας στα κτίρια των αντιπροσωπειών της, σε 35 χώρες μη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Manpower

H ManpowerGroup™ (NYSE:MAN) αποτελεί την κορυφαία διεθνώς εταιρεία ανθρώπινου δυναμικού για σχεδόν 70 χρόνια. Τα εξειδικευμένα μας στελέχη συνδέουν πάνω από 600.000 ανθρώπους με αξιοπρεπείς και δημιουργικές θέσεις απασχόλησης καθημερινά, από ένα ευρύ φάσμα κλάδων και δεξιοτήτων. Μέσα από τα τέσσερα “brands” της ManpowerGroup - Experis™, Manpower™, ManpowerGroup™ Solutions, και Right Management™, βοηθάμε πάνω από 400.000 πελάτες σε 80 χώρες να βρουν το κατάλληλο ταλέντο, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις εύρεσης, διαχείρισης και ανάπτυξης ταλέντου. Η ManpowerGroup βραβεύτηκε ως “World’s Most Ethical Companies” για 7η συνεχή χρονιά το 2017, ενώ παράλληλα αναδείχτηκε ως “Fortune’s Most Admired Companies”, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως την πιο αξιόπιστη και αξιόλογη εταιρεία στον κλάδο. www.manpowergroup.gr

Με την Υποστήριξη

Διοργάνωση

Boussias Communications

Official Publication