Κατηγορίες & Βραβεία

Aναλυτικά οι κατηγορίες υποψηφιοτήτων στα βραβεία

1. Learning & Development

Σε αυτή την κατηγορία βραβεύονται τα προγράμματα και οι πρωτοβουλίες που αξίζουν να αναδειχθούν σε ολόκληρο τον κλάδο στον τομέα του Learning & Development καθώς επίσης και οι δράσεις που πραγματοποιήθηκαν για την ενίσχυση της νεανικής απασχόλησης και για τη Διαχείριση της Αλλαγής στο εργασιακό περιβάλλον.

1.1 Excellence in Leadership Development

1.2 Effective Use of Coaching – Mentoring

1.3 Best Youth Employment Initiative

1.4 Best Change Management Strategy / Initiative

2. Resourcing & Diversity

Η κατηγορία αυτή έχει ως στόχο να αναδείξει τις πρωτοβουλίες αριστείας που εμπίπτουν στον ευρύτερο τομέα του recruitment και με ποιοτικά στοιχεία ενισχύουν την ευρύτερη στρατηγική ενός οργανισμού, εξυπηρετώντας συγκεκριμένες ανάγκες και προκλήσεις. Παράλληλα, στην κατηγορία αυτή θα αναδειχθούν και οι καλύτερες στρατηγικές που θέτουν ως άμεσο στόχο την ενίσχυση της διαφορετικότητας στο οργανόγραμμα των εταιρειών.

2.1 Most Effective Recruitment Strategy

2.2 Excellence in Temporary & Part time Employment

2.3 Best Workplace Diversity Strategy

3. Talent & Performance Management

Σε αυτή την κατηγορία επιβραβεύονται οι πρακτικές εκείνες και τα προγράμματα που αφορούν στη Διαχείριση Ταλέντου. Παράλληλα, θα αναδειχθούν τα παραδείγματα αριστείας ως προς το performance management αλλά και οι στρατηγικές εκείνες που στοχεύουν στην ενίσχυση της δέσμευσης των ανθρώπων.

3.1 Best Talent Management Strategy / Initiative

3.2 Excellence in Performance Management Strategy / Initiative

3.3 Best Employee Engagement Strategy

4. Health & Well-Being

Η κατηγορία αυτή αναδεικνύει όλες εκείνες τις πρακτικές που στόχο έχουν να διασφαλίσουν την υγεία και την ευεξία στο εργασιακό περιβάλλον σε κάθε επίπεδο (Excellence in Workplace Well-being).

5. Technology, e-learning & Integrated HR MIS

Σε αυτή την κατηγορία επιβραβεύεται η αριστεία στη χρήση της τεχνολογίας από τα τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς και οι καινοτόμες πρακτικές, εφαρμογές και συστήματα (Most Innovative use of Technology in HR).

6. Corporate Social Responsibility

Η κατηγορία αυτή έχει ως στόχο την ανάδειξη των επιχειρήσεων εκείνων που εντάσσουν στην εταιρική τους κουλτούρα τις δράσεις ΕΚΕ, με την άμεση αποδοχή και ανταπόκριση των ανθρώπων τους (Best CSR Initiative with employees’ involvement).

7. Most Innovative HR Consulting

Σε αυτή την κατηγορία θα αναδειχθούν οι εξωτερικοί συνεργάτες (προμηθευτές ή πάροχοι) οι οποίοι με το καινοτόμο έργο τους συμβάλλουν στην ενίσχυση του στρατηγικού ρόλου των HR Professionals μέσα σε έναν οργανισμό.

Χορηγοί

GEP

Η GEP είναι η μεγαλύτερη εταιρία παροχής υπηρεσιών Υγείας και Ασφάλειας εργασίας στην Ελλάδα. Με το πληρέστερο δίκτυο Ιατρών Εργασίας και Τεχνικών Ασφάλειας, με εμπειρία, τεχνογνωσία από όλους τους παραγωγικούς κλάδους και γνώμονα την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, η GEP έχει αναδειχθεί σε πολύτιμο συνεργάτη των ελληνικών επιχειρήσεων.
Στην γκάμα των υπηρεσιών της, εντάσσονται και οι εκπαιδεύσεις από έμπειρους και καταξιωμένους εκπαιδευτές που μεταδίδουν όλη την απαραίτητη γνώση στις Πρώτες Βοήθειες, στην Πυρασφάλεια, στην Ασφάλεια γραφείων, αποθηκών, μηχανημάτων κ.α. χρησιμοποιώντας σύγχρονες συμμετοχικές μεθόδους. Εκπαιδευτική πρωτοπορία της GEP είναι τα e-Learning προγράμματα Υγείας & Ασφάλειας Εργασίας, που δίνουν στους εργαζόμενους τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.
Η εταιρεία καλύπτει με τις υπηρεσίες της περισσότερους από 230.000 εργαζομένους, σε 1.600 επιχειρήσεις όλων των κλάδων, σε 9.500 εγκαταστάσεις πανελλαδικά.
Σημαντικός αναπτυξιακός σταθμός, ήταν η ανάθεση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή του έργου της υλοποίησης των ελέγχων Υγείας & Ασφάλειας στα κτίρια των αντιπροσωπειών της, σε 35 χώρες μη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Manpower

H ManpowerGroup™ (NYSE:MAN) αποτελεί την κορυφαία διεθνώς εταιρεία ανθρώπινου δυναμικού για σχεδόν 70 χρόνια. Τα εξειδικευμένα μας στελέχη συνδέουν πάνω από 600.000 ανθρώπους με αξιοπρεπείς και δημιουργικές θέσεις απασχόλησης καθημερινά, από ένα ευρύ φάσμα κλάδων και δεξιοτήτων. Μέσα από τα τέσσερα “brands” της ManpowerGroup - Experis™, Manpower™, ManpowerGroup™ Solutions, και Right Management™, βοηθάμε πάνω από 400.000 πελάτες σε 80 χώρες να βρουν το κατάλληλο ταλέντο, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις εύρεσης, διαχείρισης και ανάπτυξης ταλέντου. Η ManpowerGroup βραβεύτηκε ως “World’s Most Ethical Companies” για 7η συνεχή χρονιά το 2017, ενώ παράλληλα αναδείχτηκε ως “Fortune’s Most Admired Companies”, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως την πιο αξιόπιστη και αξιόλογη εταιρεία στον κλάδο. www.manpowergroup.gr

Υποστηρικτές

Aon Hewitt

Η Aon Hewitt, θυγατρική της Aon, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως σε ότι αφορά συμβουλευτικές υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού. Πιο συγκεκριμένα, εξειδικεύεται σε θέματα Διαχείρισης Ταλέντων & Απόδοσης, Ηγεσίας & Ανάπτυξης, Αμοιβών & Παροχών και Οργανωτικών Αλλαγών. Επιπλέον, παρέχει υπηρεσίες σε θέματα διαχείρισης κινδύνων, μεσιτείας ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων και αναλογιστικών υπηρεσιών.

Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ)

Η ΔΕΠΑ είναι η εταιρεία που εισήγαγε το φυσικό αέριο στην Ελλάδα. Είναι δυναμικός όμιλος εταιρειών, με σημαντική συμβολή στην οικονομία της χώρας. Περιλαμβάνει τον ΔΕΣΦΑ (100%), την ΔΕΔΑ (100%), τις ΕΔΑ Αττικής, Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας & ΕΠΑ Αττικής, Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας (50%) & την ΠΟΣΕΙΔΩΝ (αγωγός Ελλάδας – Βουλγαρίας) με 50%.

Χορηγός Ποτού

Οίκος ΜΕΤΑΞΑ

Ο Οίκος Μεταξά ιδρύθηκε το 1888 από τον Σπύρο Μεταξά, προκειμένου να υλοποιήσει το όραμα του και να δημιουργήσει ένα ποτό μοναδικής γευστικής απαλότητας. Για να πετύχει αυτή την απαλότητα, η οποία κι είναι μοναδική στον χώρο των ποτών διεθνώς, ο Σπύρος Μεταξάς εμπνεύστηκε μια αυθεντική τέχνη. Τόσο εξαιρετικό ήταν το επίτευγμα του Σπύρου Μεταξά, που επέτρεψε στο ΜΕΤΑΧΑ να διασχίσει τους αιώνες αναλλοίωτο, προοδεύοντας και κατακτώντας τη μία αγορά μετά την άλλη. Σήμερα ο Οίκος Μεταξά διαφυλάττει και συνεχίζει την τέχνη αυτή, παράγοντας πάνω από 10.000.000 φιάλες το χρόνο κι εξάγοντας σε 60 χώρες περίπου το 80% της παραγωγής του.

Με την Υποστήριξη

Διοργάνωση

Boussias Communications

Official Publication