Οι Προηγούμενες Διοργανώσεις

Δείτε τους νικητές των προηγούμενων διοργανώσεων, καθώς και στιγμιότυπα από τις Τελετές Απονομής

HR Awards 2021

Οι μεγάλοι νικητές της Τελετής Απονομής των βραβείων

Στην 7η διοργάνωσή του, ο θεσμός των HR Awards ανέδειξε τα παραδείγματα αριστείας στον τομέα διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού!

Οι εταιρείες που συγκέντρωσαν τις υψηλότερες βαθμολογίες στο σύνολο της αξιολόγησης και διακρίθηκαν, βραβεύθηκαν στις 25/10/2021 στην Τελετή Απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Sofitel Athens Airport.

Παρακολουθήστε on demand την απονομή των HR Awards 2021.

HR Awards 2021

Η βραδιά αποτέλεσε μία μεγάλη γιορτή για τον κλάδο και μετά από καιρό, εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία, δόθηκε η ευκαιρία σε περίπου 300 στελέχη του χώρου να συναντηθούν και να επιβραβευθούν για τις επιτυχίες τους. Για την ασφάλεια των παρευρισκομένων τηρήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο για την Covid-19, ενώ για την είσοδο στον χώρο, είχε προηγηθεί έλεγχος των πιστοποιητικών εμβολιασμού ή των tests και θερμομέτρηση.

Την κορυφαία διάκριση για τη φετινή χρονιά «HR Department of the Year» κέρδισε η Vodafone Greece!

Πολύ σημαντική για την αξία του θεσμού είναι η συμβολή της Προέδρου της Κριτικής Επιτροπής, κυρίας Όλγας Επιτροπάκη, καθώς και των μελών που συνθέτουν την επιτροπή, η οποία αξιολόγησε τις υποψηφιότητες μέσα από ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα.  

Η Πρόεδρος τη Επιτροπής σημείωσε μεταξύ άλλων στο μήνυμα που έστειλε, καθώς δεν κατάφερε να δώσει το παρών στην εκδήλωση: «Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους βραβευθέντες των HR Awards για τις καινοτόμες προσεγγίσεις τους, την αμέριστη υποστήριξη στους ανθρώπους τους και τη δημιουργία άριστων εργασιακών συνθηκών με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των εργαζομένων, τη σωματική και ψυχική τους υγεία, την έμπνευση και τον σεβασμό. Μέσα στο δύσκολο περιβάλλον της παγκόσμιας πανδημίας, το ελληνικό HR αποδεικνύει για άλλη μια φορά τα γρήγορα αντανακλαστικά του και τη βαθιά ανθρωποκεντρική του προσέγγιση. Ένα πολύ μεγάλο μπράβο σε όλους!».

Χορηγός του θεσμού ήταν η Dynargie.

HR Awards 2020

Απονομή στους άριστους της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού Νικητής το ελληνικό HR!

Σε μια τελετή, διαφορετική από τις προηγούμενες λόγω των αντικειμενικών συνθηκών, αλλά με κυρίαρχα τα ίδια συναισθήματα χαράς και υπερηφάνειας, απονεμήθηκαν στις 14 Οκτωβρίου, τα βραβεία για τις βέλτιστες πρωτοβουλίες, τις στρατηγικές και τις πολιτικές με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες και τα μέτρα προστασίας για τον Covid-19, οι νικητές παρέλαβαν τα βραβεία τους, φωτογραφήθηκαν και γιόρτασαν με τις ομάδες τους την επιβράβευση της σκληρής δουλειάς τους! Συγκεκριμένα, στο House 124, η ομάδα του HR Professional και της Boussias Communications καθώς και κάποια από τα μέλη της κριτικής επιτροπής υποδέχτηκαν τα στελέχη του HR που υπέβαλαν υποψηφιότητες στα βραβεία, αξιολογήθηκαν από την πολυπληθή επιτροπή και διακρίθηκαν για τις πρακτικές διαχείρισης του Ανθρώπινου Δυναμικού.

HR Awards 2020

Οι εταιρείες απέδειξαν ότι ανταποκρίθηκαν άμεσα στις νέες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, γεγονός που αποδεικνύεται από την μεγάλη συμμετοχή έργων και δράσεων Covid-19 Response Actions.

Συγχαρητήριο μήνυμα προς τους βραβευμένους στάλθηκε από την Πρόεδρο της Κριτικής Επιτροπής, Όλγα Επιτροπάκη, Chair in Management, Durham University Business School, η οποία τόνισε πως: «Εντός μιας δύσκολης παγκόσμιας συγκυρίας, το ελληνικό HR αναδεικνύεται για άλλη μια φορά νικητής με την αδιαπραγμάτευτη ανθρωποκεντρική του προσέγγιση και τα γρήγορα αντανακλαστικά του απέναντι σε μια πρωτοφανή κρίση. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους βραβευθέντες των HR Awards για την αδιάλειπτη στήριξη στους ανθρώπους τους, την έμφαση σε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον με γνώμονα πάντα την σωματική και την ψυχική υγεία, καθώς και για την καινοτόμα εφαρμογή νέων μορφών εργασιακής απασχόλησης, εργαλείων και πρακτικών. Ένα πολύ μεγάλο μπράβο σε όλους!».

HR Awards 2019

Όλγα Επιτροπάκη: «Πιο καθοριστικός από ποτέ ο ρόλος του HR στην εποχή του Digital Transformation»

Για 5η συνεχή χρονιά οι καλύτερες πρακτικές από τον χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού ξεχώρισαν σε μία εκδήλωση αφιερωμένη στους νικητές της φετινής διαδικασίας.

Παρακολουθήστε on demand την απονομή των HR Awards 2019.

Περισσότερα από 470 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους, εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στο Athenaeum InterContinental Athens, επικροτώντας τις καλύτερες ανθρωποκεντρικές πρακτικές. Συνολικά, διακρίθηκαν 42 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας και ΜΚΟ.

HR Awards 2019 Ceremony

Πιο συγκεκριμένα, Χρυσό Βραβείο απέσπασαν οι εταιρείες: Coca Cola Τρία Έψιλον, Deloitte, DHL Express Hellas, Eurobank Ergasias, FOURLIS Group of Companies, INTRASOFT International, Lidl Ελλάς, Public, Global Shapers Athens Hub, Teleperformance Greece, Vodafone, Όμιλος ΟΤΕ και ΟΠΑΠ. Χαιρετισμό στη διοργάνωση απηύθυνε η Αντωνία Κατσουλιέρη, Head of HR Business Unit της Boussias Communications, η οποία αναφέρθηκε στη δημιουργία του Θεσμού των βραβείων και στην εξέλιξή του μέσα στον χρόνο, ενώ όπως χαρακτηριστικά σχολίασε: «Τα βραβεία στην 5η τους διοργάνωση κατάφεραν να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία, όχι μόνο ως προς το πλήθος των υποψηφιοτήτων που υποδέχθηκαν φέτος, αλλά και ως προς το πλήθος των εταιρειών που αποφάσισαν να συμμετέχουν με τις καλύτερες πρακτικές τους».

Η Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Όλγα Επιτροπάκη, Chair in Management, Durham University Business School, UK έστειλε το δικό της μήνυμά στους νικητές της βραδιάς και αναφέρθηκε στις καινοτόμες πρωτοβουλίες που υπήρχαν σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων ξεχωριστά, με τον ρόλο της Κριτικής Επιτροπής να είναι εξαιρετικά δύσκολος. «Για άλλη μία χρονιά αναζητήσαμε παραδείγματα αριστείας στον χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, εταιρείες που κάνουν τη διαφορά, που καινοτομούν, που αριστεύουν και που φυσικά επενδύουν στον άνθρωπο. Μάλιστα πολλά από τα παραδείγματα που είδαμε φέτος ως Κριτική Επιτροπή, ειλικρινά μας ενθουσίασαν!». Παράλληλα, η ίδια έκανε λόγο για τις νέες προκλήσεις που αναδύονται και τον τρόπο που το εργασιακό τοπίο αλλάζει λόγω των νέων ψηφιακών και τεχνολογικών δεδομένων. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ο ρόλος του HR είναι καθοριστικός. Καλείται να διαχειριστεί τις αλλαγές που επιτάσσει το digital transformation, να διασφαλίσει ότι οι άνθρωποι διαθέτουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να καταφέρουν να διαχειριστούν αυτές τις αλλαγές, ενώ ταυτόχρονα χρειάζεται να εμπνεύσει, να υποστηρίξει και να δημιουργήσει τα εργασιακά περιβάλλοντα εκείνα όπου οι άνθρωποι κάνουν το extra mile με χαμόγελο και αισθάνονται καθημερινά ότι εξελίσσονται».

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Πέτρος Κουμπλής και τα βραβεία απένειμαν στους νικητές της βραδιάς τα Μέλη της Κριτικής Επιτροπής καθώς και oι: Χαράλαμπος Καζαντζίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της ManpowerGroup Ελλάδος και Ανδρέας Βούρος, Managing Director της Thrive Global.

HR Awards 2018

Richard Boyatzis «Το HR είναι η συνείδηση μιας εταιρείας»

Σε εξαιρετικά εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η τελετή απονομής των HR Awards 2018.

Περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους, εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας τις καλύτερες ανθρωποκεντρικές πρακτικές. Συνολικά, διακρίθηκαν 20 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας και ΜΚΟ.

HR Awards 2018 Ceremony

Συγκεκριμένα, Gold Βραβείο απέσπασαν οι εταιρείες: ΑbbVie Φαρμακευτική, Atos, ΕΥ ΖΗΝ Greece, FOURLIS A.E. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, INTRASOFT International, Lidl Hellas, ReGeneration by Global Shapers Athens Hub, Teleperformance Greece, Vodafone Greece, Όμιλος Εταιρειών ΟΤΕ, Χρυσή Ευκαιρία.

Κορυφαία στιγμή της διοργάνωσης αποτέλεσε η παρουσία του Προέδρου της Κριτικής Επιτροπής, Richard Boyatzis, στην Τελετή Απονομής, ο οποίος στον χαιρετισμό του ανέφερε ότι «η εργασία δίνει στους ανθρώπους την ευκαιρία να καινοτομήσουν στο πλαίσιο ενός οργανισμού, με έναν τρόπο που η καινοτομία αυτή να συνιστά και κοινωνική προσφορά». Και συνέχισε: «Το HR αποτελεί όχι μόνο τη συνείδηση μιας εταιρείας, αλλά και τον μαέστρο όλων των ενεργειών της. Παράλληλα, αν μία χώρα ή μία κοινωνία έχει ανάγκη από κάτι, αυτό είναι η ελπίδα. Και ελπίδα σημαίνει ότι ένα άτομο εντοπίζει μία ευκαιρία ώστε να κάνει κάτι καινούργιο, κάτι δημιουργικό, κάτι που μπορεί να συμβάλει σε έναν ευρύτερο σκοπό. Σε όλο αυτό το ταξίδι, η κοινότητα του HR ενορχηστρώνει αυτή την προσπάθεια». Και ο Richard Boyatzis κατέληξε: «Είχα την τιμή να είμαι για τέταρτη χρονιά ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής και να διαβάσω εξαιρετικές πρακτικές και πρωτοβουλίες που βοηθούν τους ανθρώπους να εντοπίσουν αυτές τις ευκαιρίες και να συνεισφέρουν σε ένα ευρύτερο σύνολο. Γι’ αυτό το λόγο σας συγχαίρω που συμμετέχετε ενεργά στην αναγέννηση της χώρας και στη δημιουργία μιας νέας Ελλάδας».

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Βαλέρια Κουρούπη και τα βραβεία απένειμαν στους νικητές της βραδιάς τα Μέλη της Κριτικής Επιτροπής καθώς και o Σπύρος Τρύφωνας, HR Director της ManpowerGroup και ο Γεώργιος Λαμπρινός, CEO της GEP.

HR Awards 2017

Σε εξαιρετικά εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 η Νοεμβρίου, στο Athenaeum InterContinental, η τρίτη τελετή απονομής των HR Awards. Περισσότερα από 270 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους, εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας τις καλύτερες ανθρωποκεντρικές πρακτικές για το 2017.

Συνολικά διακρίθηκαν 27 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας και το Χρυσό Βραβείο απέσπασαν οι εταιρείες: Vodafone, Eλληνικός Χρυσός Α.Ε / Eldorado Gold Corporation, Όμιλος Εταιρειών ΟΤΕ, Kariera.gr, Biorecycling, Public (Retail World SA), Stone Group International και η ΑΧΑ Ασφαλιστική Α.Ε.

Η Τελετή Απονομής ξεκίνησε με ένα σύντομο μήνυμα του Προέδρου της Κριτικής Επιτροπής, Richard Boyatzis, αναφορικά με τη διαδικασία αξιολόγησης των φετινών υποψηφιοτήτων , η οποία βασίστηκε στο μοντέλο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η βραδιά συνεχίστηκε με την απονομή 2 Τιμητικών Βραβείων, τα οποία αποφάσισε ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Κριτικής Επιτροπής. Το πρώτο Τιμητικό Βραβείο παρέλαβε για τη συνολική της συνεισφορά στο χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, η Νάνσυ Παπαλεξανδρή, Ομότιμη Καθηγήτρια Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η ίδια σημειώνεται ότι έχει ιδρύσει και έχει διευθύνει το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του ΟΠΑ από το 2002 έως το 2011, στο οποίο συνεχίζει να δραστηριοποιείται ως Σύμβουλος, ενώ είναι Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Γυναικών Πανεπιστημιακών (ΕΛΕΓΥΠ).

Richard Boyatzis | HR Awards 2017

Ο Richard Boyatzis, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής και της φετινής διοργάνωσης των HR Awards, πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στα γραφεία της Boussias Communications στέλνοντας το δικό του μήνυμα στα στελέχη της ΔΑΔ. Λαμβάνοντας υπόψη τις προηγούμενες διοργανώσεις καθώς επίσης και τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς, προχώρησαμε στη δημιουργία νέων κατηγοριών βράβευσης. Παράλληλα, επανεξέτασαμε τον τρόπο αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων ώστε να ανταποκρίνεται άριστα στη διαδικασία ανάδειξης των καλύτερων HR πρακτικών, της οποίας ο ίδιος θα ηγηθεί! #hragr

Posted by HR Awards on Wednesday, July 19, 2017

Το δεύτερο Τιμητικό Βραβείο απέσπασε για το συνολικό της έργο στο χώρο του HR η Όλγα Επιτροπάκη, καθηγήτρια Μάνατζμεντ στο Durham University και καθηγήτρια Οργανωσιακής Συμπεριφοράς, κάτοχος της επώνυμης ακαδημαϊκής έδρας «Σταύρος Κωστόπουλος» στη Διοίκηση και Ανάπτυξη και Ανθρώπινου Δυναμικού στο ALBA Graduate Business School at the American College of Greece (από το 2016 βρίσκεται σε άδεια άνευ αποδοχών). Σημειώνεται ότι τα ερευνητικά και εκπαιδευτικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στο χώρο της ηγεσίας, της απασχολησιμότητας, του συναισθήματος, της εργασιακής ταυτότητας και της διαχείρισης της διαφορετικότητας στον εργασιακό χώρο, ενώ τα αποτελέσματα των ερευνών που έχει διεξάγει έχουν δημοσιευθεί σε κορυφαία διεθνή επιστημονικά περιοδικά όπως Journal of Applied Psychology, Personnel Psychology, Leadership Quarterly, Journal of Organizational Behavior κ.ά.

Τα βραβεία απένειμαν στους νικητές της βραδιάς Μέλη της Κριτικής Επιτροπής καθώς και oι: Φανή Κλειδά, Managing Director της ManpowerGroup και Γιώργος Λαμπρινός, CEO της GEP – Χορηγών των HR Awards 2017.

HR Awards 2016

Το δεύτερο Τιμητικό Βραβείο απέσπασε για το συνολικό της έργο στο χώρο του HR η Όλγα Επιτροπάκη, καθηγήτρια Μάνατζμεντ στο Durham University και καθηγήτρια Οργανωσιακής Συμπεριφοράς, κάτοχος της επώνυμης ακαδημαϊκής έδρας «Σταύρος Κωστόπουλος» στη Διοίκηση και Ανάπτυξη και Ανθρώπινου Δυναμικού στο ALBA Graduate Business School at the American College of Greece (από το 2016 βρίσκεται σε άδεια άνευ αποδοχών). Σημειώνεται ότι τα ερευνητικά και εκπαιδευτικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στο χώρο της ηγεσίας, της απασχολησιμότητας, του συναισθήματος, της εργασιακής ταυτότητας και της διαχείρισης της διαφορετικότητας στον εργασιακό χώρο, ενώ τα αποτελέσματα των ερευνών που έχει διεξάγει έχουν δημοσιευθεί σε κορυφαία διεθνή επιστημονικά περιοδικά όπως Journal of Applied Psychology, Personnel Psychology, Leadership Quarterly, Journal of Organizational Behavior κ.ά.

Τα βραβεία απένειμαν στους νικητές της βραδιάς Μέλη της Κριτικής Επιτροπής καθώς και oι: Φανή Κλειδά, Managing Director της ManpowerGroup και Γιώργος Λαμπρινός, CEO της GEP – Χορηγών των HR Awards 2017.

Περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους, εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας τις καλύτερες ανθρωποκεντρικές πρακτικές. Τα HR Awards διοργανώθηκαν για δεύτερη φορά, από το περιοδικό HR Professional και τη Boussias Communications, με στόχο να “φωτίσουν” και να αναδείξουν τις πρωτοβουλίες, τις πρακτικές και τις πολιτικές της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Συνολικά διακρίθηκαν 34 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας και ΜΚΟ. Πιο συγκεκριμένα, το Χρυσό Βραβείο απέσπασαν οι εταιρείες: Nestlé Ελλάς, ΑΒ Βασιλόπουλος, Όμιλος Εταιρειών ΟΤΕ, Summit & Abbvie Hellas, Avis, Ελαΐς – Unilever Hellas, IRI, Public, Accenture, Global Shapers Athens Hub και Τράπεζα Πειραιώς.

Ιδιαίτερη τιμή για τη διοργάνωση αποτέλεσε η live παρουσία του Προέδρου της Κριτικής Επιτροπής, Richard Boyatzis, ο οποίος στο χαιρετισμό του κατά την έναρξη της Τελετής Απονομής ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σήμερα είναι μία σημαντική βραδιά, καθώς μέσω των HR Awards, δίνεται η ευκαιρία να αναδειχθεί η σημασία του σπουδαιότερου κεφαλαίου των επιχειρήσεων». Οι άνθρωποι αποτελούν αναμφισβήτητα την κινητήριο δύναμη των οργανισμών, όμως χωρίς την ενεργοποίησή τους, τη συνεχή ανάπτυξή τους και την απαραίτητη έμπνευση, οι εταιρείες δεν διαθέτουν απολύτως τίποτα», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο ίδιος. «Ο ενθουσιασμός που διέκρινα σε όλες τις υποψηφιότητες που υποβλήθηκαν και το υψηλό επίπεδο των έργων είναι ενδεικτικά της αξιόλογης δουλειάς που πραγματοποιείται από την ελληνική κοινότητα του HR. Απόψε, βρισκόμαστε εδώ για να αναδείξουμε τις εταιρείες εκείνες που επιτελούν εξαιρετικό έργο!».

Τα βραβεία απένειμαν στους νικητές της βραδιάς ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Κριτικής Επιτροπής καθώς και o Χρήστος Γιατράς, Sales Manager του Μεγάλου Χορηγού των Βραβείων, Epsilon HR.

HR Awards 2015

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η 1η τελετή απονομής των HR Awards 2015. Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν περισσότερα από 350 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους, εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων καθώς και εκπρόσωποι Μ.Μ.Ε..

Tα HR Awards διοργανώθηκαν για πρώτη φορά, από το περιοδικό HR Professional και τη Boussias Communications, με στόχο να αναδείξουν τις πρωτοβουλίες, τις πρακτικές και τις πολιτικές εκείνες που θέτουν στο επίκεντρο τον ίδιο τον άνθρωπο, μέσα από τις ενέργειες της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Συνολικά διακρίθηκαν 29 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας και ΜΚΟ, εκ των οποίων το Χρυσό Βραβείο απέσπασαν οι εταιρείες: Παπαστράτος, Τράπεζα Πειραιώς, AXA Ασφαλιστική, Celestyal Cruises, Data Communication, Job-Pairs, Leroy Merlin, L’Oreal, Nestle, ReGenaration, Wind και Better Future.

Τα βραβεία παρουσίασαν τα μέλη της κριτικής επιτροπής Δρ. Όλγα Επιτροπάκη, Καθηγήτρια Οργανωσιακής Συμπεριφοράς, Kάτοχος της επώνυμης ακαδημαϊκής έδρας «Σταύρος Κωστόπουλος» στη Διοίκηση και Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Ακαδημαϊκή Διευθύντρια του MSc in Strategic Human Resource Management, ALBA Graduate Business School at The American College of Greece και Γιάννης Νικολάου, Αναπληρωτής Καθηγητής, Διευθυντής Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, οι οποίοι διακρίνονται για την πολυετή εμπειρία και γνώση τους στον τομέα του HR.