Κρατήστε με ενήμερο για τα HR Awards 2024

Οι Προηγούμενες Διοργανώσεις

Δείτε τους νικητές των προηγούμενων διοργανώσεων, καθώς και στιγμιότυπα από τις Τελετές Απονομής

HR Awards 2022 Powered by ALTERLIFE

Στην κορυφή των διακρίσεων LIDL HELLAS, CODE.HUB, Arivia SA member of Upfield, Coca Cola 3E, Όμιλος ΟΤΕ, Vodaphone Hellas

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο – αγγίζοντας τους 600 – η συμμετοχή των στελεχών στον τομέα του HR που παραβρέθηκαν την 1η Νοεμβρίου, στην απονομή των βραβείων HR του φετινού διαγωνισμού που τελέστηκε με ενθουσιασμό και σε γιορτινή διάθεση για 8η χρονιά, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Τα Βραβεία – «θεσμός» που επιβραβεύουν συστηματικά και με συνέπεια τις καινοτόμες πρωτοβουλίες και πρακτικές των ομάδων διαχείρισης του Ανθρώπινου Δυναμικού στις  επιχειρήσεις και τους οργανισμούς, σημείωσαν αριθμό – «ρεκόρ» που άγγιξε τις 300 κατατεθειμένες προς αξιολόγηση, δράσεις, καθώς και τον μεγαλύτερο αριθμό συμμετεχουσών εταιρειών από διαφορετικούς τομείς της Αγοράς.

Το επίπεδο των έργων αλλά και των παρουσιάσεών τους ήταν αξιοσημείωτα υψηλό σύμφωνα με την ομόφωνη γνώμη, τόσο της προέδρου  της Κριτικής Επιτροπής κας Όλγας Επιτροπάκη, Chair in Management Durham University Business School, UK, όσο και των 28 καταξιωμένων στελεχών που την απάρτιζαν,  εμπειρογνώμονες του κλάδου καθώς και εκπρόσωποι φορέων, ινστιτούτων και ακαδημαϊκών ιδρυμάτων.

 

Την κορυφαία διάκριση «HR Team of the Year», για εταιρείες με προσωπικό άνω των 100 ατόμων, απέσπασε η Lidl Hellas

Ενώ την αντίστοιχη «Rising Star of the Year» για εταιρείες με προσωπικό μικρότερο των 100 ατόμων,  κέρδισε η Code.Hub

HR Awards 2022

Η Πρόεδρος της Επιτροπής, έστειλε τους χαιρετισμούς της και τα συγχαρητήριά της στους νικητές δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «…Σε μια περίοδο που η εργασιακή δέσμευση, υγεία και ευδαιμονία βρίσκονται στο προσκήνιο λόγω των φαινομένων της Μεγάλης παραίτησης (Great resignation) και σιωπηλής παραίτησης (silent resignation) που παρατηρούνται διεθνώς, είδαμε με χαρά πολλές εταιρείες να εστιάζουν σε τέτοια θέματα και πολλά παραδείγματα αντίστοιχων βαθιά ανθρωποκεντρικών πρακτικών… Είδαμε έμφαση στην ανάπτυξη νέων γνώσεων και δεξιοτήτων, επένδυση στη διοίκηση ταλέντου και την ανάπτυξη ηγετικών ικανοτήτων. Είδαμε επίσης ένα HR που ανταποκρίνεται άμεσα στις προκλήσεις των νέων ψηφιακών και τεχνολογικών δεδομένων, εστιάζει στην τεχνολογία και την καινοτομία και συνεισφέρει καίρια στην αλλαγή και στο digital transformation»

  Εύσημα στη Boussias από τον υπουργό Εργασίας

Με την παρουσία του τίμησε για πρώτη φορά τα Βραβεία ο Υπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Κωστής Χατζηδάκης ο οποίος και απηύθυνε χαιρετισμό στην έναρξη της τελετής απονομής επικροτώντας την πρωτοβουλία της Boussias να βραβεύει τις καλές εργασιακές πρακτικές: «Δίνουν μπόνους παραγωγικότητας στους υπαλλήλους τους. Τους παρέχουν διευκολύνσεις στο ωράριο, για να βλέπουν περισσότερο τα παιδιά τους. Επενδύουν στην αναβάθμιση των δεξιοτήτων τους. Χρηματοδοτούν τον μη τεχνολογικό εξοπλισμό για την τηλεργασία τους. Αυτές είναι μερικές από τις καλές εργασιακές πρακτικές για τις οποίες βραβεύτηκαν χθες επιχειρήσεις που τις εφαρμόζουν, στο πλαίσιο των HR Awards που διοργάνωσε η BOUSSIAS.

Τέτοιες καλές πρακτικές είναι στον πυρήνα της δικής μας φιλοσοφίας. Διότι πιστεύουμε ότι δεν μπορεί να υπάρξουν φυσικά εργαζόμενοι χωρίς επιχειρήσεις, αλλά δεν μπορεί να υπάρξουν επιχειρήσεις με τους εργαζόμενους στα κεραμίδια….

Μπράβο στη Boussias για την ιδέα να διοργανώσει τα βραβεία. Μπράβο στις επιχειρήσεις που φροντίζουν για να είναι ευχαριστημένοι οι εργαζόμενοί τους. Και που με τις καλές εργασιακές πρακτικές τους, ωθούν τη χώρα προς τα πάνω!»

Το «παρών» έδωσε και η Γενική Γραμματέας Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοσίου Τομέα του Υπουργείου Εσωτερικών,  κ. Βιβή Χαραλαμπογιάννη.

Τα Platinum Awards δόθηκαν στις υποψηφιότητες με τη μεγαλύτερη βαθμολογία επιβραβεύοντας τις καλύτερες ενέργειες.

Βραβεία απέσπασαν, ο Όμιλος ΟΤΕ στις κατηγορίες «Best Change Management Strategy / Initiative» και «Excellence in Workplace Well-being»η Lidl Hellas στην κατηγορία « Most Effective Recruitment Strategy» , η  Coca Cola 3E στην κατηγορία «Best Talent Management Strategy & Initiative» , η Vodaphone Hellas στις κατηγορίες «Most Innovative Use of Technology for Learning» και «Equity & Social Protection in the Workplace» και η ΑRIVIA SA member of Upfield στην κατηγορία « Most Valuable HR Team during Covid -19 and post Covid -19»

  Τα Βραβεία ήταν Powered by από την εταιρεία ALTERLIFE Fitness Excellence

Χρυσός χορηγός ήταν η εταιρεία Up Hellas ενώ χορηγοί οι εταιρείες Dynargie και The Coach.

Υποστηρικτής ήταν η εταιρεία Κnowcrunch.

HR Awards 2021

Οι μεγάλοι νικητές της Τελετής Απονομής των βραβείων

Στην 7η διοργάνωσή του, ο θεσμός των HR Awards ανέδειξε τα παραδείγματα αριστείας στον τομέα διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού!

Οι εταιρείες που συγκέντρωσαν τις υψηλότερες βαθμολογίες στο σύνολο της αξιολόγησης και διακρίθηκαν, βραβεύθηκαν στις 25/10/2021 στην Τελετή Απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Sofitel Athens Airport.

Παρακολουθήστε on demand την απονομή των HR Awards 2021.

HR Awards 2021

Η βραδιά αποτέλεσε μία μεγάλη γιορτή για τον κλάδο και μετά από καιρό, εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία, δόθηκε η ευκαιρία σε περίπου 300 στελέχη του χώρου να συναντηθούν και να επιβραβευθούν για τις επιτυχίες τους. Για την ασφάλεια των παρευρισκομένων τηρήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο για την Covid-19, ενώ για την είσοδο στον χώρο, είχε προηγηθεί έλεγχος των πιστοποιητικών εμβολιασμού ή των tests και θερμομέτρηση.

Την κορυφαία διάκριση για τη φετινή χρονιά «HR Department of the Year» κέρδισε η Vodafone Greece!

Πολύ σημαντική για την αξία του θεσμού είναι η συμβολή της Προέδρου της Κριτικής Επιτροπής, κυρίας Όλγας Επιτροπάκη, καθώς και των μελών που συνθέτουν την επιτροπή, η οποία αξιολόγησε τις υποψηφιότητες μέσα από ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα.  

Η Πρόεδρος τη Επιτροπής σημείωσε μεταξύ άλλων στο μήνυμα που έστειλε, καθώς δεν κατάφερε να δώσει το παρών στην εκδήλωση: «Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους βραβευθέντες των HR Awards για τις καινοτόμες προσεγγίσεις τους, την αμέριστη υποστήριξη στους ανθρώπους τους και τη δημιουργία άριστων εργασιακών συνθηκών με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των εργαζομένων, τη σωματική και ψυχική τους υγεία, την έμπνευση και τον σεβασμό. Μέσα στο δύσκολο περιβάλλον της παγκόσμιας πανδημίας, το ελληνικό HR αποδεικνύει για άλλη μια φορά τα γρήγορα αντανακλαστικά του και τη βαθιά ανθρωποκεντρική του προσέγγιση. Ένα πολύ μεγάλο μπράβο σε όλους!».

Χορηγός του θεσμού ήταν η Dynargie.

HR Awards 2020

Απονομή στους άριστους της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού Νικητής το ελληνικό HR!

Σε μια τελετή, διαφορετική από τις προηγούμενες λόγω των αντικειμενικών συνθηκών, αλλά με κυρίαρχα τα ίδια συναισθήματα χαράς και υπερηφάνειας, απονεμήθηκαν στις 14 Οκτωβρίου, τα βραβεία για τις βέλτιστες πρωτοβουλίες, τις στρατηγικές και τις πολιτικές με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες και τα μέτρα προστασίας για τον Covid-19, οι νικητές παρέλαβαν τα βραβεία τους, φωτογραφήθηκαν και γιόρτασαν με τις ομάδες τους την επιβράβευση της σκληρής δουλειάς τους! Συγκεκριμένα, στο House 124, η ομάδα του HR Professional και της Boussias Communications καθώς και κάποια από τα μέλη της κριτικής επιτροπής υποδέχτηκαν τα στελέχη του HR που υπέβαλαν υποψηφιότητες στα βραβεία, αξιολογήθηκαν από την πολυπληθή επιτροπή και διακρίθηκαν για τις πρακτικές διαχείρισης του Ανθρώπινου Δυναμικού.

HR Awards 2020

Οι εταιρείες απέδειξαν ότι ανταποκρίθηκαν άμεσα στις νέες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, γεγονός που αποδεικνύεται από την μεγάλη συμμετοχή έργων και δράσεων Covid-19 Response Actions.

Συγχαρητήριο μήνυμα προς τους βραβευμένους στάλθηκε από την Πρόεδρο της Κριτικής Επιτροπής, Όλγα Επιτροπάκη, Chair in Management, Durham University Business School, η οποία τόνισε πως: «Εντός μιας δύσκολης παγκόσμιας συγκυρίας, το ελληνικό HR αναδεικνύεται για άλλη μια φορά νικητής με την αδιαπραγμάτευτη ανθρωποκεντρική του προσέγγιση και τα γρήγορα αντανακλαστικά του απέναντι σε μια πρωτοφανή κρίση. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους βραβευθέντες των HR Awards για την αδιάλειπτη στήριξη στους ανθρώπους τους, την έμφαση σε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον με γνώμονα πάντα την σωματική και την ψυχική υγεία, καθώς και για την καινοτόμα εφαρμογή νέων μορφών εργασιακής απασχόλησης, εργαλείων και πρακτικών. Ένα πολύ μεγάλο μπράβο σε όλους!».

HR Awards 2019

Όλγα Επιτροπάκη: «Πιο καθοριστικός από ποτέ ο ρόλος του HR στην εποχή του Digital Transformation»

Για 5η συνεχή χρονιά οι καλύτερες πρακτικές από τον χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού ξεχώρισαν σε μία εκδήλωση αφιερωμένη στους νικητές της φετινής διαδικασίας.

Παρακολουθήστε on demand την απονομή των HR Awards 2019.

Περισσότερα από 470 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους, εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στο Athenaeum InterContinental Athens, επικροτώντας τις καλύτερες ανθρωποκεντρικές πρακτικές. Συνολικά, διακρίθηκαν 42 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας και ΜΚΟ.

HR Awards 2019 Ceremony

Πιο συγκεκριμένα, Χρυσό Βραβείο απέσπασαν οι εταιρείες: Coca Cola Τρία Έψιλον, Deloitte, DHL Express Hellas, Eurobank Ergasias, FOURLIS Group of Companies, INTRASOFT International, Lidl Ελλάς, Public, Global Shapers Athens Hub, Teleperformance Greece, Vodafone, Όμιλος ΟΤΕ και ΟΠΑΠ. Χαιρετισμό στη διοργάνωση απηύθυνε η Αντωνία Κατσουλιέρη, Head of HR Business Unit της Boussias Communications, η οποία αναφέρθηκε στη δημιουργία του Θεσμού των βραβείων και στην εξέλιξή του μέσα στον χρόνο, ενώ όπως χαρακτηριστικά σχολίασε: «Τα βραβεία στην 5η τους διοργάνωση κατάφεραν να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία, όχι μόνο ως προς το πλήθος των υποψηφιοτήτων που υποδέχθηκαν φέτος, αλλά και ως προς το πλήθος των εταιρειών που αποφάσισαν να συμμετέχουν με τις καλύτερες πρακτικές τους».

Η Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Όλγα Επιτροπάκη, Chair in Management, Durham University Business School, UK έστειλε το δικό της μήνυμά στους νικητές της βραδιάς και αναφέρθηκε στις καινοτόμες πρωτοβουλίες που υπήρχαν σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων ξεχωριστά, με τον ρόλο της Κριτικής Επιτροπής να είναι εξαιρετικά δύσκολος. «Για άλλη μία χρονιά αναζητήσαμε παραδείγματα αριστείας στον χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, εταιρείες που κάνουν τη διαφορά, που καινοτομούν, που αριστεύουν και που φυσικά επενδύουν στον άνθρωπο. Μάλιστα πολλά από τα παραδείγματα που είδαμε φέτος ως Κριτική Επιτροπή, ειλικρινά μας ενθουσίασαν!». Παράλληλα, η ίδια έκανε λόγο για τις νέες προκλήσεις που αναδύονται και τον τρόπο που το εργασιακό τοπίο αλλάζει λόγω των νέων ψηφιακών και τεχνολογικών δεδομένων. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ο ρόλος του HR είναι καθοριστικός. Καλείται να διαχειριστεί τις αλλαγές που επιτάσσει το digital transformation, να διασφαλίσει ότι οι άνθρωποι διαθέτουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να καταφέρουν να διαχειριστούν αυτές τις αλλαγές, ενώ ταυτόχρονα χρειάζεται να εμπνεύσει, να υποστηρίξει και να δημιουργήσει τα εργασιακά περιβάλλοντα εκείνα όπου οι άνθρωποι κάνουν το extra mile με χαμόγελο και αισθάνονται καθημερινά ότι εξελίσσονται».

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Πέτρος Κουμπλής και τα βραβεία απένειμαν στους νικητές της βραδιάς τα Μέλη της Κριτικής Επιτροπής καθώς και oι: Χαράλαμπος Καζαντζίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της ManpowerGroup Ελλάδος και Ανδρέας Βούρος, Managing Director της Thrive Global.

HR Awards 2018

Richard Boyatzis «Το HR είναι η συνείδηση μιας εταιρείας»

Σε εξαιρετικά εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η τελετή απονομής των HR Awards 2018.

Περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους, εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας τις καλύτερες ανθρωποκεντρικές πρακτικές. Συνολικά, διακρίθηκαν 20 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας και ΜΚΟ.

HR Awards 2018 Ceremony

Συγκεκριμένα, Gold Βραβείο απέσπασαν οι εταιρείες: ΑbbVie Φαρμακευτική, Atos, ΕΥ ΖΗΝ Greece, FOURLIS A.E. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, INTRASOFT International, Lidl Hellas, ReGeneration by Global Shapers Athens Hub, Teleperformance Greece, Vodafone Greece, Όμιλος Εταιρειών ΟΤΕ, Χρυσή Ευκαιρία.

Κορυφαία στιγμή της διοργάνωσης αποτέλεσε η παρουσία του Προέδρου της Κριτικής Επιτροπής, Richard Boyatzis, στην Τελετή Απονομής, ο οποίος στον χαιρετισμό του ανέφερε ότι «η εργασία δίνει στους ανθρώπους την ευκαιρία να καινοτομήσουν στο πλαίσιο ενός οργανισμού, με έναν τρόπο που η καινοτομία αυτή να συνιστά και κοινωνική προσφορά». Και συνέχισε: «Το HR αποτελεί όχι μόνο τη συνείδηση μιας εταιρείας, αλλά και τον μαέστρο όλων των ενεργειών της. Παράλληλα, αν μία χώρα ή μία κοινωνία έχει ανάγκη από κάτι, αυτό είναι η ελπίδα. Και ελπίδα σημαίνει ότι ένα άτομο εντοπίζει μία ευκαιρία ώστε να κάνει κάτι καινούργιο, κάτι δημιουργικό, κάτι που μπορεί να συμβάλει σε έναν ευρύτερο σκοπό. Σε όλο αυτό το ταξίδι, η κοινότητα του HR ενορχηστρώνει αυτή την προσπάθεια». Και ο Richard Boyatzis κατέληξε: «Είχα την τιμή να είμαι για τέταρτη χρονιά ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής και να διαβάσω εξαιρετικές πρακτικές και πρωτοβουλίες που βοηθούν τους ανθρώπους να εντοπίσουν αυτές τις ευκαιρίες και να συνεισφέρουν σε ένα ευρύτερο σύνολο. Γι’ αυτό το λόγο σας συγχαίρω που συμμετέχετε ενεργά στην αναγέννηση της χώρας και στη δημιουργία μιας νέας Ελλάδας».

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Βαλέρια Κουρούπη και τα βραβεία απένειμαν στους νικητές της βραδιάς τα Μέλη της Κριτικής Επιτροπής καθώς και o Σπύρος Τρύφωνας, HR Director της ManpowerGroup και ο Γεώργιος Λαμπρινός, CEO της GEP.

HR Awards 2017

Σε εξαιρετικά εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 η Νοεμβρίου, στο Athenaeum InterContinental, η τρίτη τελετή απονομής των HR Awards. Περισσότερα από 270 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους, εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας τις καλύτερες ανθρωποκεντρικές πρακτικές για το 2017.

Συνολικά διακρίθηκαν 27 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας και το Χρυσό Βραβείο απέσπασαν οι εταιρείες: Vodafone, Eλληνικός Χρυσός Α.Ε / Eldorado Gold Corporation, Όμιλος Εταιρειών ΟΤΕ, Kariera.gr, Biorecycling, Public (Retail World SA), Stone Group International και η ΑΧΑ Ασφαλιστική Α.Ε.

Η Τελετή Απονομής ξεκίνησε με ένα σύντομο μήνυμα του Προέδρου της Κριτικής Επιτροπής, Richard Boyatzis, αναφορικά με τη διαδικασία αξιολόγησης των φετινών υποψηφιοτήτων , η οποία βασίστηκε στο μοντέλο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η βραδιά συνεχίστηκε με την απονομή 2 Τιμητικών Βραβείων, τα οποία αποφάσισε ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Κριτικής Επιτροπής. Το πρώτο Τιμητικό Βραβείο παρέλαβε για τη συνολική της συνεισφορά στο χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, η Νάνσυ Παπαλεξανδρή, Ομότιμη Καθηγήτρια Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η ίδια σημειώνεται ότι έχει ιδρύσει και έχει διευθύνει το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του ΟΠΑ από το 2002 έως το 2011, στο οποίο συνεχίζει να δραστηριοποιείται ως Σύμβουλος, ενώ είναι Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Γυναικών Πανεπιστημιακών (ΕΛΕΓΥΠ).

Richard Boyatzis | HR Awards 2017

Ο Richard Boyatzis, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής και της φετινής διοργάνωσης των HR Awards, πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στα γραφεία της Boussias Communications στέλνοντας το δικό του μήνυμα στα στελέχη της ΔΑΔ. Λαμβάνοντας υπόψη τις προηγούμενες διοργανώσεις καθώς επίσης και τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς, προχώρησαμε στη δημιουργία νέων κατηγοριών βράβευσης. Παράλληλα, επανεξέτασαμε τον τρόπο αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων ώστε να ανταποκρίνεται άριστα στη διαδικασία ανάδειξης των καλύτερων HR πρακτικών, της οποίας ο ίδιος θα ηγηθεί! #hragr

Posted by HR Awards on Wednesday, July 19, 2017

Το δεύτερο Τιμητικό Βραβείο απέσπασε για το συνολικό της έργο στο χώρο του HR η Όλγα Επιτροπάκη, καθηγήτρια Μάνατζμεντ στο Durham University και καθηγήτρια Οργανωσιακής Συμπεριφοράς, κάτοχος της επώνυμης ακαδημαϊκής έδρας «Σταύρος Κωστόπουλος» στη Διοίκηση και Ανάπτυξη και Ανθρώπινου Δυναμικού στο ALBA Graduate Business School at the American College of Greece (από το 2016 βρίσκεται σε άδεια άνευ αποδοχών). Σημειώνεται ότι τα ερευνητικά και εκπαιδευτικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στο χώρο της ηγεσίας, της απασχολησιμότητας, του συναισθήματος, της εργασιακής ταυτότητας και της διαχείρισης της διαφορετικότητας στον εργασιακό χώρο, ενώ τα αποτελέσματα των ερευνών που έχει διεξάγει έχουν δημοσιευθεί σε κορυφαία διεθνή επιστημονικά περιοδικά όπως Journal of Applied Psychology, Personnel Psychology, Leadership Quarterly, Journal of Organizational Behavior κ.ά.

Τα βραβεία απένειμαν στους νικητές της βραδιάς Μέλη της Κριτικής Επιτροπής καθώς και oι: Φανή Κλειδά, Managing Director της ManpowerGroup και Γιώργος Λαμπρινός, CEO της GEP – Χορηγών των HR Awards 2017.

HR Awards 2016

Το δεύτερο Τιμητικό Βραβείο απέσπασε για το συνολικό της έργο στο χώρο του HR η Όλγα Επιτροπάκη, καθηγήτρια Μάνατζμεντ στο Durham University και καθηγήτρια Οργανωσιακής Συμπεριφοράς, κάτοχος της επώνυμης ακαδημαϊκής έδρας «Σταύρος Κωστόπουλος» στη Διοίκηση και Ανάπτυξη και Ανθρώπινου Δυναμικού στο ALBA Graduate Business School at the American College of Greece (από το 2016 βρίσκεται σε άδεια άνευ αποδοχών). Σημειώνεται ότι τα ερευνητικά και εκπαιδευτικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στο χώρο της ηγεσίας, της απασχολησιμότητας, του συναισθήματος, της εργασιακής ταυτότητας και της διαχείρισης της διαφορετικότητας στον εργασιακό χώρο, ενώ τα αποτελέσματα των ερευνών που έχει διεξάγει έχουν δημοσιευθεί σε κορυφαία διεθνή επιστημονικά περιοδικά όπως Journal of Applied Psychology, Personnel Psychology, Leadership Quarterly, Journal of Organizational Behavior κ.ά.

Τα βραβεία απένειμαν στους νικητές της βραδιάς Μέλη της Κριτικής Επιτροπής καθώς και oι: Φανή Κλειδά, Managing Director της ManpowerGroup και Γιώργος Λαμπρινός, CEO της GEP – Χορηγών των HR Awards 2017.

Περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους, εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας τις καλύτερες ανθρωποκεντρικές πρακτικές. Τα HR Awards διοργανώθηκαν για δεύτερη φορά, από το περιοδικό HR Professional και τη Boussias Communications, με στόχο να “φωτίσουν” και να αναδείξουν τις πρωτοβουλίες, τις πρακτικές και τις πολιτικές της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Συνολικά διακρίθηκαν 34 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας και ΜΚΟ. Πιο συγκεκριμένα, το Χρυσό Βραβείο απέσπασαν οι εταιρείες: Nestlé Ελλάς, ΑΒ Βασιλόπουλος, Όμιλος Εταιρειών ΟΤΕ, Summit & Abbvie Hellas, Avis, Ελαΐς – Unilever Hellas, IRI, Public, Accenture, Global Shapers Athens Hub και Τράπεζα Πειραιώς.

Ιδιαίτερη τιμή για τη διοργάνωση αποτέλεσε η live παρουσία του Προέδρου της Κριτικής Επιτροπής, Richard Boyatzis, ο οποίος στο χαιρετισμό του κατά την έναρξη της Τελετής Απονομής ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σήμερα είναι μία σημαντική βραδιά, καθώς μέσω των HR Awards, δίνεται η ευκαιρία να αναδειχθεί η σημασία του σπουδαιότερου κεφαλαίου των επιχειρήσεων». Οι άνθρωποι αποτελούν αναμφισβήτητα την κινητήριο δύναμη των οργανισμών, όμως χωρίς την ενεργοποίησή τους, τη συνεχή ανάπτυξή τους και την απαραίτητη έμπνευση, οι εταιρείες δεν διαθέτουν απολύτως τίποτα», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο ίδιος. «Ο ενθουσιασμός που διέκρινα σε όλες τις υποψηφιότητες που υποβλήθηκαν και το υψηλό επίπεδο των έργων είναι ενδεικτικά της αξιόλογης δουλειάς που πραγματοποιείται από την ελληνική κοινότητα του HR. Απόψε, βρισκόμαστε εδώ για να αναδείξουμε τις εταιρείες εκείνες που επιτελούν εξαιρετικό έργο!».

Τα βραβεία απένειμαν στους νικητές της βραδιάς ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Κριτικής Επιτροπής καθώς και o Χρήστος Γιατράς, Sales Manager του Μεγάλου Χορηγού των Βραβείων, Epsilon HR.

HR Awards 2015

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η 1η τελετή απονομής των HR Awards 2015. Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν περισσότερα από 350 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους, εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων καθώς και εκπρόσωποι Μ.Μ.Ε..

Tα HR Awards διοργανώθηκαν για πρώτη φορά, από το περιοδικό HR Professional και τη Boussias Communications, με στόχο να αναδείξουν τις πρωτοβουλίες, τις πρακτικές και τις πολιτικές εκείνες που θέτουν στο επίκεντρο τον ίδιο τον άνθρωπο, μέσα από τις ενέργειες της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Συνολικά διακρίθηκαν 29 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας και ΜΚΟ, εκ των οποίων το Χρυσό Βραβείο απέσπασαν οι εταιρείες: Παπαστράτος, Τράπεζα Πειραιώς, AXA Ασφαλιστική, Celestyal Cruises, Data Communication, Job-Pairs, Leroy Merlin, L’Oreal, Nestle, ReGenaration, Wind και Better Future.

Τα βραβεία παρουσίασαν τα μέλη της κριτικής επιτροπής Δρ. Όλγα Επιτροπάκη, Καθηγήτρια Οργανωσιακής Συμπεριφοράς, Kάτοχος της επώνυμης ακαδημαϊκής έδρας «Σταύρος Κωστόπουλος» στη Διοίκηση και Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Ακαδημαϊκή Διευθύντρια του MSc in Strategic Human Resource Management, ALBA Graduate Business School at The American College of Greece και Γιάννης Νικολάου, Αναπληρωτής Καθηγητής, Διευθυντής Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, οι οποίοι διακρίνονται για την πολυετή εμπειρία και γνώση τους στον τομέα του HR.

Tα βραβεία και οι νικητές

HR Team of the Year
Lidl Ελλάς
Rising Star of the Year
Code.Hub
Learning & Development | Πάνω από 100
PLATINUM Όμιλος ΟΤΕ | #asto_pano_mou: Ένα πρόγραμμα αλλαγής κουλτούρας 
Learning & Development | Έως 100
GOLD Code.Hub | Code.Learn Academy | A.STEP Forward  | Best Youth Employment Initiative
SILVER Allianz Trade | «Allianz Trade Transforming Leaders» | Excellence in Leadership Development
BRONZE be in | Experiential People Development | From ME to WE! | Best Team Building Program
Excellence in Leadership Development | Πάνω από 100 
GOLD Sunlight Group Energy Storage Systems | Leading through power and knowledge 
SILVER Kaizen Gaming | School of Leadership by Kaizen Gaming 
SILVER Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ | Καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «LIFE» για θέματα ηγεσίας & διαχείρισης ομάδας 
BRONZE Vodafone Ελλάδας | Vodafone Senior Leadership Accelerator Program 
BRONZE ΟΠΑΠ Α.Ε. | Opapacademy: Building our Fast-Forward Leaders 
 Best Youth Employment Initiative | Πάνω από 100
GOLD APIVITA SA | BEE The Future
SILVER Lidl Ελλάς | Προγράμματα Lidl UP 
BRONZE ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ | Υποστηρίζοντας τη νέα γενιά 
BRONZE Intrum | Intrum Next Generation Program 
Best Change Management Strategy / Initiative | Πάνω από 100
GOLD Όμιλος ΟΤΕ | #asto_pano_mou: Ένα πρόγραμμα αλλαγής κουλτούρας 
SILVER Lidl Ελλάς | A lidl change 
BRONZE ERMA FIRST ESK Engineering Solutions S.A. | STAR 
BRONZE Milkplan | Milkplan’s HR: Όταν ένα τμήμα HR ηγείται ενός Ανασχηματισμού 
Best Team Building Program | Πάνω από 100
GOLD WATT+VOLT SA | We are all WATTVOLTERers 
SILVER Qualco Group | Ενισχύοντας το ομαδικό πνεύμα των ανθρώπων μας στο Καλλιμάρμαρο
Best Internal Use of Academies | Πάνω από 100
GOLD Lidl Ελλάς | Lidl UP: Learn & Work 
SILVER Netcompany-Intrasoft | Netcompany-Intrasoft Internal Academies: Shaping the future of our Learning Culture
SILVER Πλαίσιο Computers ΑΕΒΕ | PLAISIO ACADEMY
BRONZE ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ | Frontliners | The Academy 
BRONZE ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ | «Η Ακαδημία Κουλτούρας της ΑΒ Βασιλόπουλος» 
Effective Use of Coaching – Mentoring | Πάνω από 100
GOLD Lidl Ελλάς | Mentor me UP 
SILVER Τράπεζα Eurobank | Women In Banking Leadership Acceleration Program 
SILVER Schneider Electric AEBE & Atom Wave 
BRONZE Coca-Cola 3E | Mentoring & το coaching: Εργαλεία ανάπτυξης βαθιά συνδεδεμένα με την κουλτούρα της Coca-cola Τρία Έψιλον
Resourcing | Πάνω από 100
PLATINUM Lidl Ελλάς | Προγράμματα Lidl UP | Πάνω από 100
Resourcing | Έως 100
GOLD Amplus Technologies | Personalization: Το κλειδί για την βέλτιστη εργασιακή εμπειρία! | Best Employee’s Experience
SILVER Code.Hub | Code.Career Ι Design Implement Strategic Recruitment Consulting  | Most Effective Recruitment Strategy
BRONZE Code.Hub | Code.Development I DevOps Infinity Career Path Model  | Most Effective Use of Outsourcing & Part time Employment 
BRONZE Campeón Gaming | The Campeón Experience | Best Employee’s Experience
Most Effective Recruitment Strategy | Πάνω από 100
GOLD Lidl Ελλάς | Προγράμματα Lidl UP 
SILVER ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ | Ανάπτυξη εργαλείων βελτιστοποίησης διαδικασιών και εμπειρίας υποψηφίων 
SILVER Kaizen Gaming | Recruitment in the new Era: the rise of Candidate Experience | Kaizen Gaming 
BRONZE Lidl Ελλάς | New Recruitment Strategy στη Lidl Ελλάς 
Excellence in Employer Branding | Πάνω από 100
GOLD Dialectica | Employer Branding Excellence 
SILVER Μέλισσα Κίκιζας | Best Employer Branding Strategy
SILVER Lidl Ελλάς | Employer Branding #teamLidl 
BRONZE Coca-Cola 3E | Employer Branding Campaign με έμφαση στη διαφορετικότητα 
BRONZE Grant Thornton | Go Beyond | Move forward together 
Best Employee’s Experience | Πάνω από 100
GOLD KYNDRYL | Kyndryl's Spin-Off Journey: Η εμπειρία του μετασχηματισμού, μέσα από τα μάτια των εργαζομένων
GOLD Πλαίσιο Computers ΑΕΒΕ | PLAISIO LOVEPLACE , WORKPLACE 
SILVER ANTISEL | AI Technology creates a positive and personalized experience at first sight! 
Talent & Performance Management | Πάνω από 100
PLATINUM Coca-Cola 3E | Συνεχίζουμε δυναμικά να επενδύουμε στα Ταλέντα μας στη Νέα Εποχή | Πάνω από 100
Talent & Performance Management | Έως 100
GOLD Code.Hub | Code.Development I DevOps Infinity Career Path Model |  Best Talent Management Strategy & Initiative
SILVER Campeón Gaming | Campeones Performance Review | Excellence in Performance Management Strategy/Initiative
BRONZE Campeón Gaming | Work like a Campeón, Get Rewarded like a Campeón | Most effective Total Reward Strategy
 Best Talent Management Strategy & Initiative | Πάνω από 100
GOLD Coca-Cola 3E | Συνεχίζουμε δυναμικά να επενδύουμε στα Ταλέντα μας στη Νέα Εποχή 
SILVER Πλαίσιο Computers ΑΕΒΕ | PlaisioNOMADS 
BRONZE Lidl Ελλάς | Lidl UP: Learn & Work 
Excellence in Performance Management Strategy/Initiative | Πάνω από 100
GOLD Πλαίσιο Computers ΑΕΒΕ | PLAISIO eVALUEation 
SILVER AVIS | Avis OKRs Performance System 
BRONZE ERMA FIRST ESK Engineering Solutions S.A. | WE FIRST 
BRONZE Mercedes-Benz Hellas | IMPULSE – Our People System 
Best Employee Engagement Strategy | Πάνω από 100
GOLD Qualco Group | Qualco Group: Η εμπειρία του εργαζόμενου ως κορυφαία προτεραιότητα 
GOLD Dialectica | Dialectica Employee Engagement Strategy 
GOLD Cosmos Sport | Together We Make Cosmos A Better Place! 
SILVER Kaizen Gaming | #oneteam - Employee Engagement Strategy the Kaizen way 
SILVER Μέλισσα Κίκιζας 
BRONZE Lidl Ελλάς | Δράσεις στήριξης οικογένειας 
BRONZE KFC GREECE (FOODPLUS)
BRONZE METRO ΑΕΒΕ | H πρωτοποριακή πλατφόρμα Εσωτερικής Επικοινωνίας «EMEIS» της METRO ΑΕΒΕ 
Most Effective Total Reward Strategy | Πάνω από 100
GOLD Accenture | Accenture Total Rewards | Being truly cared for, throughout each stage of your life 
SILVER Όμιλος ΟΤΕ | Παροχή «Be-Flexi» 
BRONZE Epsilon Net Group Of Companies | Epsilon Net Stock Option Employee Plan: Μία μοναδική παροχή για όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου! 
 Health & Well-Being | Πάνω από 100
PLATINUM Όμιλος ΟΤΕ | Διαχρονικό Πρόγραμμα δράσεων Health&Safety για να Ζούμε Καλύτερα | Πάνω από 100
 Health & Well-Being | Έως 100
GOLD Up Hellas | UpFit - H ψηφιακή λύση αθλητισμού και ευεξίας | Excellence in Workplace Well-being
SILVER Pylones Hellas | Way to the top | Best HR Corporate Event
BRONZE be in | Experiential People Development | Let's Thrive! | Best HR Corporate Event
 Excellence in Workplace Well-being | Πάνω από 100
GOLD Όμιλος ΟΤΕ | Διαχρονικό Πρόγραμμα δράσεων Health&Safety για να Ζούμε Καλύτερα 
SILVER ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ | Well-being in action @ Papastratos 
SILVER Qualco Group | Η ευημερία του εργαζόμενου ως κορυφαία προτεραιότητα του ομίλου Qualco 
BRONZE ELAIS - Unilever  
Best Mental Health Initiatives | Πάνω από 100
GOLD Enel Green Power Hellas AE | Break the Stigma 
SILVER MSD 
BRONZE Cosmos Sport | Mental Health matters in our Cosmos! 
BRONZE Enel Green Power Hellas AE | Σχολή Γονέων 
BRONZE Μπάρμπα Στάθης | Νέα παροχή 24ωρης γραμμής υποστήριξης - Be proactive not reactive - Κτίζοντας κουλτούρα υγείας & ευεξίας στον χώρο εργασίας 
Best HR Corporate Event | Πάνω από 100
GOLD Kaizen Gaming | Going beyond corporate: a people-centric approach for Kaizen Events 
SILVER Westnet Distribution | Christmas Week at Westnet 
BRONZE Lidl Ελλάς | Lidl UP: Learn & Work -Virtual Event 
BRONZE ERGONOMIA SA - Marks & Spencer
 Technology for HR | Πάνω από 100
PLATINUM Vodafone Ελλάδας | Grow with Vodafone 
 Technology for HR | Έως 100
GOLD Solutions 2Grow Α.Ε. | "Blend2Grow Platform": Train the Trainer Blended Workshop | Most Innovative Use of Technology for Learning
SILVER White Space | Το Thecoach.gr απο την White Space βραβεύεται για την καινoτόμα χρήση υψηλής τεχνολογίας που  προσφέρει στα τμήματα Hr με σκοπό να κάνει τις ζωές των ανθρώπων καλύτερες κάθε μέρα | Most Innovative Use of Technology for HR
Most Innovative Use of Technology for HR | Πάνω από 100
GOLD PEPSICO HELLAS | Digital HR: How we remain connected @PepsiCo Hellas 
SILVER Coca-Cola 3E | HR DigiTAl: on the way to win the fight for the best talents 
SILVER ANTISEL | How to onboard employees in 2022 
BRONZE Siemens Healthineers Greece | 'Ενας διαδραστικός τρόπος μέτρησης της εργασιακής δέσμευσης! 
 Most Innovative Use of Technology for Learning  | Πάνω από 100
GOLD Vodafone Ελλάδας | Grow with Vodafone 
SILVER ANTISEL | How to motivate Learning using AI Technology 
BRONZE AstraZeneca | New Digital Approaches for Learning 
BRONZE EFA Group | Learning through technology. Fueling People's Growth. 
Future of Work | Πάνω από 100
PLATINUM Vodafone Ελλάδας | An inclusive workplace where everyone is supported to be at their best
Future of Work | Έως 100
GOLD EDENRED | ESG KPIs progress - New ESG Culture for Edenred Greece | Best Sustainability Initiatives
SILVER Solutions 2Grow Α.Ε. | "2Grow Platform": The universal, plug & play Upskilling and Reskilling Solution | Most Effective Upskilling and Reskilling Initiatives
SILVER Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος | Equity & Social Protection in the Workplace | Equity & Social Protection in the Workplace
BRONZE Egnatia Aviation | Aligning Business Growth with Upskilling & Reskilling | Most Effective Upskilling and Reskilling Initiatives
Best Sustainability Initiatives | Πάνω από 100
GOLD Schneider Electric AEBE
SILVER Munich Re HealthTech | Powerful Sustainability
BRONZE Oracle Hellas | Oracle Academy
BRONZE KORRES | KORRES Circle with Conciousness
Equity & Social Protection in the Workplace | Πάνω από 100
GOLD Vodafone Ελλάδας | An inclusive workplace where everyone is supported to be at their best
SILVER ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ (ΔΕΣΦΑ Α.Ε) | Equity & Social Protection is included in company's values and constitutes a main drive of our operational activities
BRONZE Lidl Ελλάς | Δράσεις Ενδυνάμωσης της Έμφυλης Ισότητας
BRONZE Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε. | Κοινωνικό Συμβόλαιο Αθηναϊκής Ζυθοποιίας - Διαχείριση Εργολάβων
BRONZE Henkel Hellas | #ΝΟ FEAR #BE YOU
 Best Digital Transformation Programmes | Πάνω από 100
GOLD AstraZeneca | AstraZeneca’s Digital Transformation Programme: Build mindset, Educate, Analyze
SILVER Teleperformance Greece
Most Effective Talent Retention Initiatives | Πάνω από 100
GOLD Όμιλος ΟΤΕ | “you.grow Internal Talent Program”: Εσωτερικό Πρόγραμμα Ανάδειξης Ταλέντου Νέων Εργαζομένων Ομίλου ΟΤΕ 
SILVER Persado S.A. | Retaining Top Talent: People Programs for Every Persadoan
BRONZE Interamerican | Talent Retention: Interamerican's success story
BRONZE Upstream | Recognition, Focus on Personal Growth & Promotion Opportunities for Talent Retention
Most Effective Upskilling and Reskilling Initiatives | Πάνω από 100
GOLD Τράπεζα Eurobank | Digital Accelerator Learning Program
SILVER Όμιλος ΟΤΕ | OTE Group Future Skilling Academies
SILVER Lidl Ελλάς | Upskilling and Reskilling #teamLidl
BRONZE Lidl Ελλάς | Learning Journeys
BRONZE Netcompany-Intrasoft | «Η στρατηγική συνεισφορά του Agile Academy - Mastering Skills, Enabling Agility στον Agile Μετασχηματισμό της Netcompany-Intrasoft»
 Covid -19 & Post Covid-19 Initiatives| Πάνω από 100
PLATINUM ARIVIA S.A. member of Upfield
 Covid -19 & Post Covid-19 Initiatives| Έως 100
GOLD Allianz Trade | «Smart Working in Allianz Trade» | Best Flexible Working Strategy
SILVER Campeón Gaming | A Comeback the Campeones Way | Best Returning to the Workplace Plan
BRONZE Campeón Gaming | Flexibility, the Key to be a Campeón | Best Flexible Working Strategy
Most Valuable HR Team during Covid -19 and post Covid -19 | Πάνω από 100
GOLD ARIVIA S.A. member of Upfield
SILVER Τράπεζα Eurobank | Eurobank | Διαχείριση Πανδημίας COVID-19
BRONZE Cepal Hellas | «HR during Covid-19 - Με Δύναμη Από το The Power of WE»
 Most Innovative Remote - Working Plan | Πάνω από 100
GOLD Vodafone Ελλάδας | #FutureReady: Το Μοντέλο Απομακρυσμένης Εργασίας της Vodafone
SILVER Τράπεζα Eurobank | Eurobank | Υβριδικό Μοντέλο Εργασίας
 Best Returning to the Workplace Plan | Πάνω από 100
GOLD Kaizen Gaming | #OneTeam Wherever We Are | Kaizen Gaming
SILVER Coca-Cola 3E | To εργασιακο περιβάλλον της Νεας Εποχής
SILVER ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ (ΔΕΣΦΑ Α.Ε) | Desfa's Post Pandemic Return to the Workplace Plan
BRONZE Etraveli Group | Etraveli Group - New Era, New Offices & Opportunities
Best Flexible Working Strategy | Πάνω από 100
GOLD Munich Re HealthTech | Together@Work
SILVER BARILLA HELLAS | Work@Barilla, Moving Forward to the New Era
SILVER Persado S.A. | The new World of Work: 1 Hybrid Working Model - 3 Flexible Options to meet our Persadoans’ Needs
BRONZE Interamerican | Ευελιξία η λέξη κλειδί στο νέο μοντέλο εργασίας της INTERAMERICAN
BRONZE PwC Greece | PwC People Strategy | Ευελιξία και εμπιστοσύνη στο επίκεντρο
Best Crisis Management Strategy | Πάνω από 100
GOLD ARIVIA S.A. member of Upfield
SILVER COFFEE ISLAND | Coffee Island, Covid Best Crisis Management Strategy
BRONZE Όμιλος ΟΤΕ | COVID 19- 2ος χρόνος – Συμβίωση με την Πανδημία
Most Innovative HR Consulting | Έως 100
GOLD DYNARGIE | Mood Explosion - Simulation ανάπτυξης ηγετικών δεξιοτήτων | Leadership or Skills Development Solution Provider
SILVER CollegeLink | Hands Free Recruitment Service by CollegeLink | Recruitment & Retention Solution Provider
BRONZE FlexLearn Business Solutions | FlexLearn Business Solutions: Knowledge Innovation Tailored to your needs |  HR Technology Solution Provider